/ Fysio-experts - AFSPRAAK MAKEN

EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ FYSIO-EXPERTS 

Contact

Je kunt contact met ons opnemen door te bellen, een whatsapp of sms bericht te versturen of een email te verzenden. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig om een afspraak te maken. Wij zullen er naar streven dat je zo snel mogelijk terecht kunt, bij de voor jouw klacht meest geschikte therapeut, of de behandelaar waar  jouw voorkeur naar uit gaat. Bij een eerste contact moment vragen wij naar je BSN nummer. Je kunt een email-bevestiging van de afspraak ontvangen welke je direct in je elektronische agenda kunt importeren.

 

De eerste afspraak

Voor de eerste afspraak plannen wij (indien mogelijk) ruim de tijd in, we voeren dan een screening, intake en behandeling uit. Je bent 45-50 minuten bij ons in de praktijk aanwezig en daarna maken wij een verslag en brengen jouw huisarts op de hoogte. Indien we slechts een enkele afspraak kunnen plannen omdat de agenda een "dubbele" afspraak (onderzoek en behandeling) niet toe laat, zullen wij een screening en intake uit voeren en zo snel mogelijk de tweede behandeling plannen.

Indien je verhinderd bent, behoort de afspraak 24 uur van te voren te worden afgezegd, indien dit niet het geval is, wordt de afspraak in rekening gebracht. 

 

Openingstijden

Wij hanteren zeer ruime openingstijden, op die manier is het voor iedereen mogelijk een afspraak te maken. Maandag tot en met donderdag zijn wij in principe geopend van 06.30 tot 21.00 uur, vrijdag van 06.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur. Indien we i.v.m. drukte de telefoon niet kunnen beantwoorden kun je de voicemail inspreken of een email sturen, zodat we contact met je kunnen opnemen. 

Op de locatie in Alphen aan den Rijn zijn we in de ochtend en avond (tot 21.00 of 22.00) aanwezig, maar niet in het weekend. 

 

Contactgegevens

FYSIO-EXPERTS                                              FYSIO-EXPERTS HITGYM

Rijndijk 137                                                    Concertweg 1a

2394AG Hazerwoude Rijndijk                            2402JG Alphen aan den Rijn

071- 740 0 840

06- 40 975 375

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Spacer