/ Fysio-experts - LOCATIE HAZERSWOUDE RIJNDIJK

FYSIOTHERAPIE IN HAZERSWOUDE RIJNDIJK

Fysio-Experts locatie Hazerswoude Rijndijk

Onze praktijk is gevestigd op de Rijndijk 137 in Hazerswoude Rijndijk, onze patiënten komen echter ook uit Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude Dorp, Alphen aan den Rijn en omstreken. Het pand is goed toegankelijk voor mindervaliden, de hoofdingang is aan de achterzijde van het pand te vinden.

Het pand waar wij in werken, is een prachtig monumentaal pand uit de late jaren 1800 en was een schoolgebouw. Wij hebben dit gebruikt ter inspiratie en hebben een sfeer gecreëerd met moderne en oude elementen. Maak kennis met onze reken, taal, aardrijkskunde, handvaardigheid en muziek "lokalen" maar uiteraard ook met de gymzaal.

 

Waar richt de locatie Hazerswoude zich op? 

Hazerswoude is onze eerste vestiging, op deze locatie zijn alle faciliteiten aanwezig. Hier wordt gespecialiseerde zorg geleverd op veel terreinen, zoals bijvoorbeeld het behandelen van duizeligheidsklachten, maar ook wordt er training gegeven aan mensen met Parkinson, maar ook wordt hier bijvoorbeeld een persoonlijke spalk op maat gemaakt  

  

Wie werken er op de locatie Hazerswoude?

In Hazerswoude werken Erik Thoomes, Marloes de Graaf, Laurie de Rooij, Roos Timmermans, Annelies Zaal-Koeckhoven, Bart Kooter, Gala van Harskamp, en Karin Pennock

 

Wat zijn de openingstijden 

Wij hanteren zeer ruime openingstijden, op die manier is het voor iedereen mogelijk een afspraak te maken. Maandag tot en met donderdag zijn wij in principe geopend van 06.30 tot 20.30 uur, vrijdag van 06.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur.  

 

Hoe kom ik bij de fysio in Hazerswoude?

Klik op onderstaand kaartje om de routeplanner in beeld te krijgen. 

 

Praktische zaken 

Er zijn twee wachtkamers aanwezig, bij de ingang hangt een bord waarop je kunt zien wie waar werkt en in welke wachtkamer je kunt plaatsnemen. In principe hoor je bij het maken van de eerste afspraak of je boven of beneden plaats kunt nemen. Indien het moeilijk is om de trap te nemen is het verstandig om dit aan te geven bij het telefonisch gesprek, zodat hier rekening mee gehouden kan worden. In de wachtkamer staat koffie en thee en er is een gratis wifi netwerk aanwezig.

Spacer